ACUMEDAK "Sen Ordaysan Biz de Ordayız" isimli projenin üçüncüsü gerçekleşti

Son Güncelleme:13.08.2018

Acıbadem Üniversitesi MEDAK Öğrenci Kulübü öğrencileri; Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileri ve Mind+More Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin işbirliği ile “Sen Oradaysan Biz De Oradayız” isimli projemizin üçüncüsünü 9-22 Temmuz tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirdik.

Projenin ilk haftasında aramıza yeni katılan öğrencilere eğitim verildi, ikinci haftasındaysa sahadaydık.

Ulaşabildiğimiz mevsimlik tarım işçilerinin ve ailelerinin sağlık taramalarını yaptık, çocuklara el yıkama ve hijyen eğitimi verdik. Bunların yanında çocukların bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek olmak üzerine uygulamalar yapıldı. Tercüman yardımını Hayata Destek Derneği'nden aldık, daha sonra sağlık ve psikolojik problemi olan bireylerin takibi için de gerekli paylaşımları kendilerine yaptık.

Projemizin üçüncü fazında da bizlere destek olan sponsorumuz Kredi Kayıt Bürosu’na, malzeme desteği ve tüm hocalarımızın yardımları için Acıbadem Üniversitesi’ne, eğitmenlerimiz Prof. Dr. Işıl Pakiş ve TOG’dan Hasan Oğuzhan Aytaç bizimle projeye katılan mezunlarımızdan doktorumuz Aral Sürmeli’ye, fizyoterapistimiz Berktuğ Kubuk’a, MEDAK Derneği'ne, Hayata Destek’e ve Mind+More’a çok teşekkür ederiz.