Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi Değerlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Son Güncelleme: 05.04.18

Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi 3.dönem başvurularını tamamlandı. Girişimciler, 29 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen toplantıda projelerini Değerlendirme Kurulu’na sundu.

Başvuruda bulunan 140 projeden; 17’si Ön Kuluçka, 7’si Kuluçka ve 9’u Hızlandırıcı Programı’na kabul edildi.

Merkezde, başvuru sonrası kabul edilen girişimcilere iş fikirlerinin gelişmesine katkı sağlayacak eğitimler veriliyor. Sağlık bilimleri alanında tematik bir üniversite olan Acıbadem Üniversitesi, girişimcilerin kabul edilen projelerine sahip olduğu bilgi birikimini ve teknik altyapıyı sunuyor. Girişimciler, Acıbadem Üniversitesi akademisyenlerinden bilimsel danışmanlık almanın yanı sıra üniversitenin sektörel işbirlikleri sayesinde güçlü bir iş ağından da yararlanma fırsatına sahip. Merkez, iş fikirlerinin projeye dönüşebilmesi için gerekli ortamı da biyoteknoloji ve bilişim altyapısı ile girişimciye sunuyor.

Ataşehir / İSTANBUL