Tıp Fakültesi 2017 Mezunları, fakültenin ilk yıllığını çıkardı

Son Güncelleme: 14.11.17

Tıp Fakültesi 2017 mezunları tarafından oluşturulan Yıllık Komitesi’nin (Dr. Burak Amil, Dr. Elif Baran, Dr. Sena Çadırcı, Dr. İpek İnal, Dr. Berna Buse Kobal, Dr. Eren Aybars Yıldız ve Dr. Yağız Uğur Yolcu) çabası ve yoğun hazırlık süreci sonrasında fakültenin ilk yıllığı hazırlandı.

İlk yıllığı Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar’a bizzat hediye eden mezunlar, yıllıklarında yer alan önsözlerinde “Bizlere hekim olma bilinci aşılayan Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. M. Necmettin Pamir’e, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin’e, yıllık çıkarma isteğimizde bizi yalnız bırakmayan başta Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Alanay olmak üzere Doç. Dr. Melike Şahiner’e, Yrd. Doç. Dr.  Cemaliye  Akyerli Boylu’ya, Prof. Dr. Bilgi Baca’ya ve Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Direktörü Demet Çetin’e, maddi ve manevi açıdan her zaman yanımızda olan ve yıllık fikrinin hayata geçmesi için bizlere sponsorluk desteği sunan üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dünyanın bütün renkleri sizinle olsun ki yaradılışın füme, tekdüze rengi içinde sizi her daim hatırlayalım…” cümlelerine yer verdi.

Ataşehir / İSTANBUL