Rüya ve Maskeler

Etkinlik Tarihi: 30 Mart 2018

Etkinlik Yeri: Acıbadem Üniversitesi Konferans Salonu

Etkinlik Saati: 19:30

Etkinlik Hakkında Kısa Bilgi:

Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü ve Drama Kulübü işbirliği ile Ramazan Baş’ın yazdığı, sanat yönetmenliğini Tan Sağtürk’ün üstlendiği teatral dans gösterisi "Rüya ve Maskeler" üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşecek. Gösteri, sanatın engel tanımadığı, toplum baskısının ve duyarsızlığının ancak empati ile aşılabileceğini izleyenlere hem görsel hem işitsel olarak sergilemek istiyor.

Rüya ve Maskeler; ortopedik ve işitsel engele sahip dansçıların da yer aldığı 13 kişilik bir performans ekibinden ve görme engelli müzisyenlerden oluşuyor.

Biletlerden elde edilen tüm gelir Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağlı Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ne bağışlanacak.

Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ndeki bireylerin bakımı gönüllü sağlık profesyonelleri tarafından gerçekleştirilmektedir, merkez bağışlarla varlığını devam ettirmektedir.

Bilet Fiyatı: 20 TL

Detaylı Bilgi için: