UZEM Ders Kayıtları ve Parola Değişiklikleri Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

UZEM giriş portalına girişte yaşadığınız şifre problemlerini aşağıda vereceğimiz linki tıklayarak kendi şifrenizi kendiniz sıfırlayarak çözebilirsiniz.

Lütfen öncelikle giriş problemi yaşadığınızda bu linki deneyin ve kullanıcı adınızın doğru olduğundan emin olun.

Kullanıcı kodunuz  üniversite e-posta adreslerinizdeki @live.acibadem.edu.tr kısmından önce yazan kısımdır.

Örneğin, e-posta adresiniz ad.soyad@live.acibadem.edu.tr  ise kullanıcı kodunuz ad.soyad şeklinde olacaktır.

Eğer adınız ve soyadınızın yanında rakam var ise rakam da kullanıcı koduna dahildir.

Girişle ilgili parola problemi yaşıyorsanız, parola sıfırlamak için aşağıdaki linki tıklayınız ve kendiniz parolanızı sıfırlayınız.

Bu işlemi denedikten  sonra herhangi bir sonuç alamaz iseniz  UZEME  mail atınız.

UZEM DERS KAYITLARINIZI LÜTFEN KONTROL EDİNİZ. DERS KAYDI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARDA MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN GEREKEN ÖNLEMLERİ ALARAK HIZLICA ÖĞRENCİ İŞLERİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. DERS KAYITLARI SON DERECE ÖNEMLİDİR, HER ÖĞRENCİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR.

Ataşehir / İSTANBUL