“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Prof. Dr. Yeşim Ülman’ın da aralarında bulunduğu uluslararası ekibe İngiltere Medical Research Council’den Büyük Destek

Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman’ın da aralarında bulunduğu, University College London ve St. George’s University liderliğinde uluslararası ekip tarafından yürütülecek proje İngiltere Medical Research Council tarafından kabul edilerek” Large Partnership Award” desteğini kazandı.

Ocak

15

Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi 21-25 Şubat 2018

15.1.2030

Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi 21-25 Şubat 2018 tarihleri arasıWyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecektir.

Şubat

22

Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları: Down Sendromlu Çocuklar ve Ailelerine Yaklaşım

22.2.2018

Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları’nın 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek olan etkinliğine Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen katılacaktır.

Ataşehir / İSTANBUL