“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Haziran

29

Deneysel Düşük Akım Anestezi Çalıştayı

29.6.2018

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Deneysel Düşük Akım Anestezi Çalıştayı 29-30 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleşecek.

Mayıs

28

28.5.2018

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Storytelling for Health: Acknowledgment, Expression and Recovery SHAER Project; (Uluslararası Çok Merkezli Araştırma 1. Çalıştayı) 28-30 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşecek.

Ataşehir / İSTANBUL