“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Aralık

8

Kritik Durumlarda Monitörizasyon ve Sıvı Tedavisi Laboratuvar Çalıştayı

8.12.2018

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Kritik Durumlarda Monitörizasyon ve Sıvı Tedavisi Laboratuvar Çalıştayı 8 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Ekim

13

13.10.2018

Anesteziyoloji ve Reanimasyon ABD.'nın düzenlediği Bir Deneysel Çalışma Nasıl Planlanır, Yapılır ve Yazılır? (Yuvarlak Masa Toplantısı) Acıbadem Üniversitesi Deney Hayvanları Laboratuvarında gerçekleşecek.