Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları Yüksek Lisans (Tezli) 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başvuru Sonuçları

13.6.2018

Tıp Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans (İngilizce) Programına Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrenci Adayları:

1.      Asil: Aslıhan Özcan

2.      Asil: Orhan Bellur

Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Tezli Yüksek Lisans (İngilizce) Programına kayıt Yaptırmaya hak kazanan Öğrenci Adayları:

1. Asil: İrfan Baki Kılıç

2. Asil: Rengim Vural

Önemli Not:

Kesin Kayıtlar 26 - 29 Haziran 2018 tarihlerinde Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsünde Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.  Kesin kayıt için gelirken başvuruda taranan ve başvuru için web sayfamızda daha önceden ilan edilmiş bulunan tüm belgelerin asıllarının ibraz edilmesi zorunludur.  Eksik evrakla işlem yapılmayacaktır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Kayıt Evrakları Lisansüstü Programlar

…………………………….

İmzalı Başvuru Formu