Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama
Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama
Dilek Çiftçi
Öğr. Gör.
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi

Araştırma Alanları

Patent: Çölyak hastaları için, Yüksek proteinli Glutensiz Tarhana-2015

Doktora

-

Yüksek Lisans

Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik

Lisans

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Yandal-Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Lise

Yalova Lisesi

Dilek Çiftci, lisans diplomasını Yeditepe Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ve aynı üniversite’nin Gıda Mühendisliği Bölümü Yandal Programı’ndan 2013 yılında; yüksek lisansını Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde 2016 yılında tamamlamıştır. Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde üç yıl asistanlık yapmıştır. Çölyak hastaları için özel geliştirilmiş “protein miktarı yüksek glutensiz tarhana” ürün patentine sahip bir çalışması bulunmaktadır. Ürün geliştirme üzerinde çalışmalar yapmaktadır. 2016 yılında Acıbadem Üniversitesi’nde Öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

CV için tıklayın.

Dilek.Ciftci[at]acibadem.edu.tr

-

BİZEULAŞIN
Kayışdağı Caddesi No:32, 34752
Ataşehir / İSTANBUL