Yardım Kermesi: Sen Olmadan Olmaz

Son Güncelleme: 17.05.18

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3.sınıf öğrencileri tarafından 21-23 Şubat 2018 tarihlerinde “Sen Olmadan Olmaz” Yardım Kermesi düzenlendi.

Akademisyenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan yiyeceklerin satışa sunulduğu kermeste elde edilen gelir bir sağlık bakım merkezinde tedavi görmekte olan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi hastaların gereksinimlerini karşılamak amacıyla kullanıldı.

Öğrenciler ve akademisyenlerden oluşan bir grup 18 Nisan 2018 tarihinde bakım evini ziyaret ederek kermes sayesinde hazırlanan paketleri birim yöneticilerine iletti.

Ünitenin yönetici hemşireleri, kimsesiz hastaların birçok yönden korunmaya, maddi veya manevi desteğe gereksinimlerinin bulunduğunu ve öğrencilerin gösterdiği duyarlılığın çok değerli olduğunu belirterek destek için teşekkür etti.