Tıp Fakültesi Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti

Son Güncelleme: 30.09.18

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi, yeni dönem öğrencilerini 17 Eylül 2018’de Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen "Phase I Welcoming Program" başlıklı etkinliği ile karşıladı.

Program, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Alanay'ın açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Alanay, Tıp Fakültesi eğitim programının temel özelliklerinden ve farklılıklarından bahsetti. Dekanın konuşmasının ardından törene fakülte mezunları ve üst dönem öğrenciler de katılarak yeni öğrencilere deneyimlerini aktardı.

Programın devamında ise Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni, Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve bu yıl Acıbademli olan tıp fakültesi öğrencilerinin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Dekan tarafından yeni dönem öğrencilerine beyaz önlükleri ve stetoskopları takdim edildi. Tören, öğretim üyeleri ve öğrencilerin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.