Sağlık Yönetimi Kulübü Ekim ayı etkinlikleri

Son Güncelleme: 05.10.17

Sağlık Yönetimi Kulübü, Ekim ayının her Salı günü farklı konuları ele alan dikkat çekici konukları ağırladı. Söyleşiler, Sağlık Yönetimi öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

“Mezun Gözüyle Sağlık Yöneticiliği: ‘Deneyim Paylaşımı’

Sağlık Yönetimi Kulübü, 3 Ekim 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi 2013-2014 mezunlarını ağırladı. Söyleşide mezunlar üniversite sonrası ne yaptıklarından, nerelerde çalıştıklarından, kariyer hedeflerinden, üniversiteden sonraki hayatlarında nelerin gerekli olduğundan ve ACU mezunu olmanın onlara kazandırdıklarından bahsederek tecrübelerini katılımcılara aktardılar.

“Delilik-Siyaset ve Toplum: Bir Akıl Hastanesinin Tarihi”

Sağlık Yönetimi Kulübü, 10 Ekim 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Artvinli’yi ağırladı. Söyleşide Yrd. Doç. Dr. Artvinli’nin bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

“Olmazsa Olmaz! ASG’de Hasta Hizmetleri”

Sağlık Yönetimi Kulübü, 17 Ekim 2017 tarihinde Acıbadem Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri ve İletişim Direktörü Ebru Yıldıran’ı ağırladı. Söyleşide Yıldıran, katılımcılarla deneyim paylaşarak sağlık yönetimi öğrencilerinin ne kadar değerli olduğunu ve öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için yapabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

“Müsteşar Yardımcılığı Gözüyle Sağlık Yöneticiliği Kariyeri ve Fırsatları”

Sağlık Yönetimi Kulübü, 24 Ekim 2017 tarihinde Sağlık Bakanlığı Emekli Müsteşarı Yardımcısı Hüseyin Çelik’i ağırladı. Söyleşide Çelik mezunları bekleyen kariyer basamaklarından ve nerede, hangi pozisyonlarda çalışabileceklerinden bahsetti. Ayrıca Çelik katılımcılarla deneyimlerini de paylaştı.

“Sağlık Yöneticiliğinde Adli Tıbbın Yeri ve Önemi: Pedofili-Seri Katiller-Kadına Şiddet”

Sağlık Yönetimi Kulübü, 31 Ekim 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat’ı ağırladı. Söyleşide Prof. Dr. Polat’ın bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Ataşehir / İSTANBUL