Prof. Dr. Fehime Aksungar’ın yürütücüsü olduğu “"Nöron Hücrelerinde, Uzun Süreli Açlık Modelinin Enerji Metabolizması ve Mitokondrial Fonksiyonlara Etkileri" başlıklı proje TÜBİTAK Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.  Dr. Fehime Aksungar’ın  yürütücüsü olduğu “"Nöron Hücrelerinde, Uzun Süreli Açlık Modelinin  Enerji Metabolizması ve Mitokondrial Fonksiyonlara Etkileri" başlıklı proje TÜBİTAK Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.

Projede Biyofizik Anabilim Dalı öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Devrim Öz Arslan, danışman olarak yer almaktadır. Yüksek Lisans öğrencisi Meltem Pak’ın tezi bu proje ile desteklenecektir.

Ataşehir / İSTANBUL