Öğrencilerimiz Temel Yaşam Desteği Kursu'na katıldı

Son Güncelleme: 24.04.18

Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen -gelenekselleşen-  “Temel Yaşam Desteği ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi” 21-22 Mart  2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Eğitime Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerinden; Aslı Akdoğan ve Gül Sayıcı katıldı. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitim; teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık 27 saat sürdü.  Eğitim sonunda Acıbadem Üniversiteli iki öğrenciye geçerlilik süresi beş yıl olan “Temel Yaşam Desteği/ Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi Başarı Belgesi” verildi.

Başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler sertifikalarını 9 Nisan 2018 tarihinde Swissotel The Bosphorus Hotel’de düzenlenen Türk Kalp Vakfı  30. Kalp Haftası Açılış Töreni’nde aldılar.