Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama
Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama

Gastronomik Söyleşiler bu ay Chef Claudio Chinali ve Yemek Tarihçisi Psicilla Mary Işın’ı ağırladı

Son Güncelleme: 17.05.18

Acıbadem Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Medya ve Gastronomi dersi kapsamında düzenlenen “Gastronomik Söyleşiler” Nisan ayında da farklı konu ve konuşmacıları öğrencileri ile buluşturdu.

Eataly Executive Chef Claudio Chinali, “Dünyanın Yükselen Trendi Gastronomi” başlıklı sunumu ile 4 Nisan 2018 tarihinde öğrencilerle bir araya geldi.

Chinali, kendi hikayesinden bahsettikten sonra, Türkiye’nin gastronomide dünyanın neresinde olduğuna değindi. İtalyan ve Türk mutfaklarının benzer ve farklı yönlerini değerlendirdi.




Yemek Tarihçisi Priscilla Mary Işın, “Unutulan Tatlar” başlıklı sunumu ile 11 Nisan 2018 tarihinde öğrencilerle bir araya geldi.

Işın, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş meyve, sebze ve ürünlerini Türkiye’nin birçok yerinden çekilen fotoğraflarla anlattı.





BİZEULAŞIN
Kayışdağı Caddesi No:32, 34752
Ataşehir / İstanbul