Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları 2016-2017 Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları

2.1.2017

2016-2017 AKADEMİK YILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARI İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

2016-2017 BAHAR AKADEMİK YILI KESİN KAYITLARI

Üniversitemiz birimlerine kayıt hakkı kazanan öğrenci adayları 02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında şahsen kesin kayıt yaptırmak üzere gerekli belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmalıdır.

Kayıt saatleri: 09:00-17:00

Kayıtların yapılacağı yer: Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü

KESİN KAYITLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Adayın Lisans Diploması aslı veya geçici mezuniyet belgesi ( Başarı Belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz)
  • ALES sınav sonuç belgesi aslı veya fotokopisi
  • Nüfus cüzdanının ön ve arka yüzünün fotokopisi
  • İkametgâh Belgesi (Muhtarlık’dan daimi ikametgahına ait)
  • Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi
  • Son altı ay içinde, önden,adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş, her birinin arkasına ad soyad ve tc kimlik numarası yazılmış 6 adet 4,5cm x 6cm boyutunda fotoğraf
  • Öğrenim ücretinin ödendiğine ait Banka Dekontu(Kayıt yapılabilir evrağı)
  • Doktor onaylı kan grubu kartı

ÖNEMLİ BİLGİLER

• Eksik belge ile kayıt yapılamaz.
  • Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.Posta ile kayıt yapılamaz.
  • Belirtilen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan aday, herhangi bir hak iddia edemez.
  • Kayıt yaptırmadan önce öğremin ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Ataşehir / İSTANBUL