Prof. Dr. Yeşim Ülman’ın da aralarında bulunduğu uluslararası ekibe İngiltere Medical Research Council’den Büyük Destek

14.12.2017

Üniversitemiz  Tıp Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman’ın da aralarında bulunduğu, University College London ve St. George’s University liderliğinde uluslararası ekip tarafından yürütülecek olan "Exploring Narrative Storytelling as Mental Health Support for Women Experiencing Gender-based Violence in High Prevalence Settings" başlıklı proje, İngiltere  Medical Research Council tarafından kabul edilerek,” Large Partnership Award” desteğini kazandı.

Kadına Yönelik Şiddet temalı, çok merkezli ve multidisipliner ekiplerin uygulayacağı araştırmanın Türkiye ayağını yürütecek olan  Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman ve Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ataşehir / İSTANBUL