2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları

10.9.2018

Ders kayıtları 10 Eylül 2018 - 21 Eylül 2018 (saat 17:30) tarih aralıklarında http://obs.acibadem.edu.tr/oibs/ogrenci/ adresinden yapılabilecektir.

Hazırlık öğrencilerinin ders seçimi yapmalarına gerek yoktur.

Tüm 1. Sınıf öğrencilerinin zorunlu dersleri tarafımızdan otomatik olarak atanmıştır. 1.Sınıf öğrencilerimizin yalnızca üniversite seçmeli derslerini seçmeleri gerekmektedir.

2018-2019 Güz dönemi itibari ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için otomasyona giriş;

• Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası
  • Şifre: T.C Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi dir.

Sisteme giriş ve ders kayıtlarıyla ilgili Öğrenci Bilgi Sistemi kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Yatay geçiş öğrencileri ders seçim işlemleri için öğrenci işleri ofisine gelmelidir.

Ders Kayıt İletişim Bilgileri

Ders Kayıtlarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı ogrenci.isleri@acibadem.edu.tr adresini cc ye koyarak aşağıdaki mail adreslerine gönderebilirsiniz.

E-postanızı iletirken öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı, bölümünüzü yazarak yaşadığınız sorunu açıklamalısınız. Hangi ekranlarda sorunla karşılaştığınız ile ilgili ekran görüntüsünü mailinize eklemeyi unutmayınız.